Om Irish Cob iFokus

Välkommen till Irish Cob iFokus!

Den här sajten är tänkt att vara en informations- och mötesplats för alla er som har intresse i denna hästras, oavsett om ni är ägare, uppfödare eller bara intresserade av att läsa, se bilder och diskutera Irish Cob.

 

Irish Cob är en relativt ny hästras i Sverige som har ökat stort i antal de senaste åren.
Hästrasen har sitt ursprung på Irland och i England där den i generationer har avlats fram av resandefolk och travellers över hela de brittiska öarna.
Hästrasen avlades fram för många olika sysslor och är allmänt känd för att vara en mkt bra och trygg allroundhäst av kallblodstyp.

Irish Cob i Fokus ska därmed fungera som en föreningsneutral samlingsplats för alla er som vill ta del av och dela med sig av information, nyheter, tips och råd om dessa underbara hästar.

Jag som värd av Irish Cob i Fokus heter Carina Andersson och bor med barn och sambo på en gård i Skåne där vi har 3 hästar, hundar katter och ankor.

För det som skrivs i forum och på sajten gäller givetvis svensk lag, sajtens skrivregler och medlemsavtalet samt givetvis ett sunt förnuft och en trevlig och positiv anda!

Tveka ej att höra av er för förslag på artiklar och annat som kan vara av intresse att publicera på denna sajt!

Välkomna till irishcob.ifokus önskar Carina och medarbetare.

Irish Cob

 

Värd

Avatar för cina65

Medarbetare

Avatar för Bobson Avatar för cacao Avatar för kaka1234567