11.Annonser

Intressekoll fotografering

2010-12-25 20:56 #0 av: [hilevij]
d90-mammas-hander-sara-gaujtur-islandshast-sn.

Hej på er alla som hänger kring detta forumet. Jag är en väldigt fotointresserad tjej med en stor fascination för hästar av alla dess raser och typer. Jag har under de senare åren märkt hur bra dessa två passar ihop, och har alltså specialiserat mig på hästfoto. Om allt går enligt planerna ska jag starta eget när jag har gått ur gymnasiet, men tycker att jag redan nu borde börja lite smått med privatfotograferingar och fotouppdrag så att jag när det är dags både har lite erfarenhet, en starkare portfolio och lite kunskap om vad kunderna eftertraktar. Så därför undrar jag om det nu finns några hästägare som är sugna på att låta mig komma på fotobesök för en mindre kostnad. Jag är lika intresserad av alla hästar, gammal som ung, hingst som sto.

Jag använder mig mest utav min nikon D90 och mitt 70-300mm teleobjektiv när jag fotograferar hästar. Jag bor några mil utanför karlstad. Enklast blir det om du bor någonstans i värmland.

 

 

Anmäl
2010-12-26 16:11 #1 av: [hilevij]


här finns några flera bilder: hilevijportfolio.deviantart.com

t.ex tio bilder från en 30 minuters photoshoot.

 

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.