12.OT

En enkel god gärning som gör skillnad!

2011-01-01 23:38 #0 av: [DjurArken]

Hur många av er tittar inte på Animal Cops och suckar varför inte Sverige har riktigt proffsiga djurhem?

Nu startas det ett unikt projekt som kommer att skapa ett helt nytt fenomen i Sverige: djurhem så som de finns i England och USA, dvs djurhem som har allt under ett tak: en veterinärklinik, rehabiliteringslokaler, utbildningslokaler etc.

Ingen ska dock behöva ligga ute med sitt bidrag tills vi har samlat in tillräckligt med resurser för att kunna göra verklighet av djurhemmet. Detta görs genom att djurhemmet till en början byggs virtuellt: Genom ett gåvobrev kan man skänka pengar, material eller kunskap. Sedan kan man som bidragsgivare följa hur mycket medel som har samlats in genom att ta del av information om hur arbetet med att bygga det virtuella djurhemmet fortskrider.

T ex så kan du teckna ett gåvobrev för en byggsten med ditt namn eller till minne av någon, ett sätt att lämna ett outplånligt och personligt avtryck! Samtidigt behöver du inte oroa dig för om dina pengar verkligen hamnar där de skall då du inte behöver liga ute med ditt bidrag innan tillräckligt med medel har samlats in.

Även företag och organisationer kan teckna ett gåvobrev för en byggsten med deras logotyp.

GOTT NYTT ÅR!

 

Läs mer om projektet på www.djurarken.se

Följa oss på Facebook

 

(PS projektet drevs tidigare under namnet "Vi bygger ett djurhem - Själva!")

Anmäl
2011-01-10 21:40 #1 av: cacao

Aktiviteten är tyvärr inte så hög just nu inne på sajten Irish Cob, men tackar för informationen!

Önskar er all lycka till och hoppas att ert projekt får bra stöd och många sponsorer. Djurhem som dessa behövs i Sverige!

Har gått med på er sida på facebook och följer där hur ert projekt framskrider.

Hälsningar Susanne Trollmann

 

Medarbetare på sajten irishcob

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.