"Hästsnack"

nybliven och nyfiken irish cob ägare!

2012-05-04 16:16 #0 av: puckosbumbi

Hej!

Jag har nyligen köpt en Irish Cob, han är hingst och impoterad från Irland. Han har ett pass från The gypsy cob society ltd, står som irish gypsy cob i passet. Vad jag kan förstå på passet är han född i storbritanien (då de är dem som uträttat passet) och sen expoterad til Irland som expoterat honom till sverige. har tävlat hoppning LC och lite gymkhana i sverige, de är så gott som allt jag vet om honom. Kan varken hitta uppfödare eller stam.

Kan jag få honom registrerad i sverige? kan jag visa honom i sverige?

Anmäl
2012-05-23 12:26 #1 av: KKajsa

Hej

Vad kul med en Irish Cob ägare som vill visa!Glad

Du registrerar hästen hos svenska hastavelsförbundet tyvärr är avelsvärderingarna för 2012 redan avklarade. Men det är smart att visa honom på en utställning så ni får träna båda två, inte så bara att visa hingst Flört

Svenska Föreningen för Irish Cob har sin riksutställning på Brolöten, Sparreholm, Södermanland på söndag den 27/5-12. Start kl 10. Kul om du kunde komma & titta då & prata, titta på IC.

På SFICs hemsida finns kontaktinformation till stamboksföraren mm Bara att ringa & diskutera dina frågor Skrattande Länk: SFIC hemsida

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.